Iza Grada 2
21231 Klis
021/240-292
021/549-651
Pon.- pet.
7:30 - 15:30
Rad sa strankama pon.- pet.
10:00 - 13:00

Aktivnosti Općine Klis proteklog vikenda

13.05.2015. / Ostalo

opcina-trilj

Približavanjem početka turističke sezone povećale su se i aktivnosti u Općini Klis, Poduzetničkom inkubatoru i Turističkoj zajednici koji su se proteklog vikenda predstavili na dva vrlo zanimljiva sajma i jednom sportskom priredbom.
U petak 8. svibnja u Trilju je u sportskoj dvorani otvoren 8. međunarodni sajam inovacija u poljoprivredi, prehrambenoj industriji i poljoprivrednoj mehanizaciji na kojem je i Općina Klis imala svoj štand i prezentirala dio svoje turističke ponude i razvojnih potencijala.
U čast Sv. Duje Turistička zajednica Grada Splita organizirala je na splitskoj rivi Spalatum Expo 2015.  na kojem je Općinu Klis predstavila Turistička zajednica i maturanti Turističke škole iz Splita koji su na štandu zainteresirane informirali o Klisu kao turističkoj destinaciji uz pomoć letka kojega je osmislila Škola za dizajn, grafiku i održivu gradnju, a sve u sklopu projekta pod nazivom “DON˙T MISS KLIS” kojeg su pokrenuli i dobili sredstva od Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa RH.

I na kraju, u nedjelju 10. svibnja s kliške tvrđave upriličen je start najzahtjevnije i najduže dionica 9. Mosor Grebbening utrke koja je preko Gornje Ozrne, Brda i Mosora završila s ciljem u Gatima ukupne dužine 41 kilometar.
Sve ove aktivnosti  podržane od strane načelnika Jakova Vetme i njegovih suradnika uvelike doprinose razvoju ukupne turističke ponude i promocije Općine Klis.

Skip to content