Iza Grada 2
21231 Klis
021/240-292
021/549-651
Pon.- pet.
7:30 - 15:30
Rad sa strankama pon.- pet.
10:00 - 13:00

Kvarat stoljeća HDZ-a u Općini Klis

31.05.2015. / Politika

hdz2

hdz1

 

hdz3

U Domu kulture Jozo Buliga u Klisu sinoć je svečano obilježena 25. godišnjica Hrvatske demokratske zajednice u Općini Klis. Svečanoj sjednici nazočio je veliki broj članova i simpatizera stranke koja je kako je u svom govoru istaknuo Predsjednik općinskog odbora HDZ-a i načelnik Općine Jakov Vetma – u Općini Klis na vlasti od samog osnivanja Općine.
Nakon intoniranja državne himne i odavanja počasti svima koji su kroz povijest položili živote za Domovinu kao i preminulim članovima HDZ-a na čelu s prvim hrvatskim Predsjednikom Dr. Franjom Tuđmanom skupu se obratio Marko Galić, bivši Predsjednik HDZ-a Općine Klis i trenutni zamjenik načelnika, a zatim je prikazan kratki promotivni film o rezultatima u protekle dvije godine vlasti.
Slijedeći govornik je bio načelnik Općine Jakov Vetma koji je govorio o ostvarenim rezultatima kao i o planiranim projektima kroz slijedeće dvije godine mandata. Na kraju se uvaženom skupu obratio i Predsjednik županijske organizacije HDZ-a i saborski zastupnik Ante Sanader koji je uz sve čestitke ponovno naglasio kako nam je bitno zajedništvo kao zalog za bolju i sretniju budućnost.
U zabavnom dijelu programa nastupila je Mladenka Grujica iz KUU Sv. Kliment i na samom kraju Hana Bašić koja je na violini odsvirala himnu HDZ-a “Bože čuvaj Hrvatsku”.
Ispred Doma kulture je nastavljeno druženje uz pjesmu i stol sa svim blagodatima.

Skip to content