Iza Grada 2
21231 Klis
021/240-292
021/549-651
Pon.- pet.
7:30 - 15:30
Rad sa strankama pon.- pet.
10:00 - 13:00

Rektor splitskog sveučilišta dr.sc. Šimun Anđelinović u posjetu Općini Klis

18.07.2015. / Ostalo

rektor1

rektor2

rektor3

Nizom svojih aktivnosti u posljednje vrijeme Općina Klis postala je sve prepoznatljivija destinacija i vrlo poželjan partner mnogim zainteresiranim pojedincima i institucijama.

Jedan od najznačajnijih partnera je svakako i splitsko sveučilište čiji rektor dr.sc. Šimun Anđelinović u posljednja dva tjedna dvaput posjećuje Klis i susreće se s načelnikom Jakovom Vetmom i njegovim suradnicima. Uz rektora Općinu Klis su pohodili i saborski zastupnik gosp. Ante Sanader i ravnatelj županijskih ljekarni gosp. Ante Mihanović.

Na zajedničkim sastancima i druženjima otvoreno je niz zanimljivijih tema i prijedloga zajedničkih projekata.

Kao što znamo načelnik Općine Klis Jakov Vetma i rektor Sveučilišta u Splitu prof. dr. sc. Šimun Anđelinović u petak, 3. srpnja, potpisali su Ugovor o suradnji i realizaciji programa postakademskog zapošljavanja i stjecanja upravljačkih sposobnosti studenata Sveučilišta u Splitu. Također, potpisan je i ugovor o suradnji Sveučilišta u Splitu i Općine Klis kao nastavne baze.

Razgovaralo se otvoreno i o mnogim nadolazećim aktivnostima u procesu visokoškolskog obrazovanja, angažmanu stručnih kadrova kroz procese upravljanja, povezivanje sveučilišta kroz usluge ljudskih  resursa za potrebe upravljanja procesima u javnoj upravi, proizvodnjom kadrova kao i iskorištavanjem potencijala i resursa u proizvodnji zdrave hrane na obostrano zadovoljstvo i materijalnu korist stanovnika općine Klis.

 

Skip to content