Iza Grada 2
21231 Klis
021/240-292
021/549-651
Pon.- pet.
7:30 - 15:30
Rad sa strankama pon.- pet.
10:00 - 13:00

Izađimo u nedjelju, 8. studenog na parlamentarne izbore

06.11.2015. / Politika

izbori 2015

Poštovani stanovnici naše općine,

dopustite mi da vas ovim putem pozovem da izađete na izbore u nedjelju, 8.studenog i svojim glasom odaberete tko će u sljedećem mandatu voditi našu zemlju.
Siguran sam da od ponuđenih lista i kandidata možete pronaći nekog tko je vrijedan vašeg glasa. Taj izbor omogućen je upravo nastankom naše države i kao takvog ga baštinimo i danas. Nažalost, to pravo danas mnogi koriste za podjele koje nisu bile cilj onih koji su stvarali ovu državu. U Republici Hrvatskoj živjeli su, žive i živjet će stanovnici različitih opredjeljenja. Zato vas pozivam da nikako i nikada ne pristanemo na podjele koje su nas i dovele do loše ekonomske, društvene pa i političke situacije. Vjerujem da je apsolutno svima primaran razvoj našeg društva i budućnost ove države na korist svih nas kao i onih koji tek dolaze. Vaš glas je zato još vrijedniji.
Vođenje države i cjelokupnog sustava, od obrazovanja, zdravstva, kulture, gospodarstva pa do sigurnosti, vanjskih poslova, turizma i poljoprivrede traži mnogo stručnjaka i kvalitetnih ljudi. To nije igra za one kojima je osobna ambicija ispred svega.
Svima nama želim bolji život u budućem razdoblju.

Jakov Vetma
Načelnik Općine Klis

Skip to content