Iza Grada 2
21231 Klis
021/240-292
021/549-651
Pon.- pet.
7:30 - 15:30
Rad sa strankama pon.- pet.
10:00 - 13:00

Promoviran Glasnik Općine Klis i turistički film

11.03.2016. / Kultura

glasnik01

glasnik02

glasnik03

U prostorima Providurova stana na tvrđavi Klis promoviran je Glasnik Općine Klis i kratki turistički film u produkciji AS medie. Skup je pozdravio glavni urednik Ivica Vetma, te ukratko istaknuo ciljeve Glasnika u promicanju kulturne baštine i vrijednosti koje smo dužni njegovati i oplemenjivati svojim radom i budućim  aktivnostima. Nakon njega smo imali priliku upoznati i mladu profesoricu kroatistike i novinarku Glasnika Leu Smodlaka, dobitnicu prve nagrade za najbolji literarni rad.

Nakon prikazivanja predivnog turističkog filma predsjednik biciklističkog saveza SDŽ, Denis Špadina ukratko je upoznao nazočne s aktivnostima Općine Klis u promociji cikloturizma i o slijedećoj biciklističkoj utrci pod imenom “Atrium Spring Trophy XCM” koja će se održati u nedjelju 20. ožujka sa startom i ciljom u Općini Klis. Skup je pozdravila i novinarka Slobodne dalmacije Ojdana Koharević bez čije pomoći bi proces nastajanja ovih novina bio puno teži i dugotrajniji. U glazbenom dijelu promocije, nekoliko prekrasnih pjesama, božanskim glasom otpjevala je Izabela-Bella Martinović uz pratnju Ilije Utrobičića na akustičnoj gitari.

Za sam kraj prezentacije okupljeni su imali priliku čuti i načelnika Općine Klis, Jakova Vetmu koja  je ukratko izvjestio o planovima i projektima Općine za slijedeće razdoblje kao i o aktivnostima u proteklom periodu mandata. Bez tolerancije i istaknutog zajedništva sve što radimo je znatno teže, a projekt stvaranja Glasnika je najbolji primjer gdje su sve te vrijednosti došle do izražaja – istaknuo je načelnik Vetma.

POGLEDAJTE TURISTIČKO PROMOTIVNI FILM

Skip to content