Iza Grada 2
21231 Klis
021/240-292
021/549-651
Pon.- pet.
7:30 - 15:30
Rad sa strankama pon.- pet.
10:00 - 13:00

Načelnik Vetma pozvao mještane da za Uskrs ostanu kod svojih kuća

10.04.2020. / Blagdani

U Velikom tjednu i uoči najvećeg kršćanskog blagdana – Uskrsa, iznimno je važno da se nastavimo pridržavati svih mjera i Odluka koje je, s ciljem zaštite zdravlja građana, propisao Nacionalni stožer civilne zaštite RH.

Posebice je važno da se tijekom pripreme i obavljanja kupnje namirnica održava socijalna distanca te da se poštuju preporučene higijenske upute. Nadolazeći blagdan Uskrsa proslavit ćemo, zbog nastalih okolnosti, na drugačiji način – u krugu svoje najuže obitelji i u sigurnosti naših domova. Iako odvojeni jedni od drugih, ostat ćemo povezani u zahvalnosti i radosti iščekivanja ponovnih susreta. Sveta misa iz župe UBDM na blagdan Ukrsa bit će dostupna u prijenosu uživo putem YouTube kanala i objavljena na društvenim mrežama.
Apeliramo na sve mještane Općine Klis da se u narednim danima nastave pridržavati uputa Stožera Civilne zaštite koje su donesene s ciljem suzbijanja pandemije COVID-19.

Tjedni koji su pred nama bit će odlučujući za daljnje sprječavanje zaraze koronvirusom pa je iznimno važno da ustrajemo u provođenju propisanih mjera, a sve kako bi se, u što skorije vrijeme, normalizirao život u našoj Općini, ali i cijeloj zemlji.

Načelnik Općine Klis, Jakov Vetma

Skip to content