Svečana sjednica povodom Sv. Roka – Dana Općine Klis

Objavljeno: 13.08.2014.

ssj.2

ssj.3 ssj.4 ssj.5 ssj.6

ssj.1

U čast Sv. Roka Dana Općine Klis sinoć je u predivnom ambijentu kliške tvrđave održana svečana sjednica Općinskog vijeća. Na samom početku sjednice sve vijećnike, mnogobrojne uzvanike, predstavnike svjetovne i crkvene vlasti, predsjednike mjesnih odbora, predstavnike udruga, institucija javnog i privatnog sektora na području Općine i Županije kao i sve ostale goste, pozdravio je Predsjednik vijeća Josip Didović.

Nakon što su nazočni upoznati jednogodišnjim ostvarenjima i uspjesima u Općini Klis putem 15 minutne filmske prezentacije svim okupljenim se uz pozdrave dobrodošlice obratio načelnik Općine Jakov Vetma. Uz kratak ali sugestivan i emotivan govor, izmamio je dugotrajan pljesak kao potvrdu da je na dobrom putu kao i nagradu za sve učinjeno u jednogodišnjem periodu.  Općinu Klis kao i sve njene buduće projekte i općinsko vodstvu u kratkom pozdravnom govoru podržao je i saborski zastupnik gospodin Ante Sanader.

U nastavku svečane sjednice dodjeljene su dvije godišnje nagrade Općine Klis. Gospodin Josip Didović uručio je godišnju nagradu Društvu dobrovoljnih davatelja krvi iz Klisa, a gosp. zamjenik načelnika Marko Galić uručio je godišnju nagradu Općine župljanima Korušaca i Vučevice, a  plaketu je preuzeo župnik fra Domagoj Runje.

Na samom kraju službenog dijela sjednice, nagradu počasnog građanina Općine Klis načelnik Općine uručio je gospodinu Miji Glavini.
Nakon službenog dijela u prekrasnoj večeri, nastavljeno je druženje svih uzvanika do dugo u noć uz zvukove lijepe glazbe.

◀ PovratakAnketa

Najveći dio sredstava iz proračuna Općine Klis treba uložiti u:

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

Klis na društvenim mrežama

nacelnik.vetma_

Općinsko vijeće

Korisni linkovi

Službene internet stranice općine Klis, 2014.