Iza Grada 2
21231 Klis
021/240-292
021/549-651
Pon. - Pet.
7:30 - 15:30

Obavijest stanovnicima Općine Klis

06.10.2014. / Ostalo

klis.002

Općina Klis obavještava sve svoje mještane kako je Splitsko-dalmatinske županija dana 22. listopada 2014. godine, raspisala javni poziv  za podnošenje zahtjeva za bespovratna sredstva iz Programa sustavnog gospodarenja energijom na području Splitsko-dalmatinske županije za 2014. godinu.

Ovim programom županija planira povećati energetsku efikasnost na cijelom svom području, te smanjiti emisiju plina CO2.

Program će se realizirati kroz sljedeće projekte:

Projekt 1 – Poticanje ugradnje sunčevih sustava za pripremu potrošne tople vode i grijanja u kućanstvima

Projekt 2 – Poticanje energetske učinkovitosti u zgradarstvu

Projekt 3 – Poticanje ugradnja fotonaponskih elektrana u kućanstvima za potrebe kućanstva instalirane snage do 10 KW

Pravo na korištenje sredstava SDŽ sukladno ovom natječaju, mogu ostvariti fizičke osobe koje imaju prebivalište na području splitsko-dalmatinske županije, na adresi objekta u koji se ugrađuje sustav i koji ulažu vlastita sredstva u projekte za koje se raspisuje natječaj.

O uvjetima kojima podnositelj mora udovoljavati, potrebnoj dokumentaciji, kao i kriterijima odabira korisnika informirajte se na sljedećem linku:

http://www.dalmacija.hr/natjecaji/id/2613/javni-poziv-za-podnosenje-zahtjeva-za-bespovratna-sredstva-iz-programa-sustavnog-gospodarenja-energijom-na-podrucju-splitsko-dalmatinske-zupanije-za-2014-godinu

Napominjemo kako su korisnici sredstava (fizičke osobe), svoj zahtjev za sufinanciranjem dužni dostaviti Splitsko-dalmatinskoj županiji i to u roku od 30 dana, od dana raspisivanja ovog Javnog poziva.