Iza Grada 2
21231 Klis
021/240-292
021/549-651
Pon.- pet.
7:30 - 15:30
Rad sa strankama pon.- pet.
10:00 - 13:00

Svečana sjednica povodom sv. Roka Dana Općine Klis

11.08.2017. / Blagdani
 
 
 
 
 
 
Svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Klis povodom blagdana sv. Roka Dana Općine Klis održana je na kliškoj tvrđavi uz mnoštvo uzvanika i gostiju. 
Na samom početku programa klapa Besida je otpjevala državnu himnu nakon čega je voditeljica programa Edita Lučić pozvala sve nazočne da minutom šutnje odaju počast svima koji su položili živote za Domovinu.
Nakon pozdrava svih vijećnika, općinskih djelatnika, udruga, gostiju iz politike​, kulture, javnog i realnog sektora i crkve odgledan je filmski prikaz svih postignuća u Općini kroz proteklu godinu.
Na samom početku nazočne je pozdravio državni tajnik u Ministarstvu turizma i ministrov izaslanik – Tonči Glavina.
Župan Blaženko Boban, uvijek rado viđeni gost u Klisu zahvalio je načelniku Jakovu Vetmi, njegovom zamjeniku Marku Galića i Predsjedniku Općinskog vijeća Josipu Didoviću kao i svim općinskim strukturama na svim postignućima u proteklom razdoblju koji su realizirani u Općini Klis.
Izrazio je optimizam i za uspješnost projekta sa Sveučilištem u Splitu koji bi bio generator razvoja cijele županije.
Načelnik Jakov Vetma je uz govor popraćen brojkama i statistikom, i emotivnim govorom pozdravio i pohvalnicama darovao dobrovoljne vatrogasce iz DVD Zagora i DVD Klis, te im zahvalio za svu nesebičnu pomoć kod niza ovogodišnjih požara u našem okruženju.
Na samom završetku protokolarnog dijela sjednice gospodarstvenik i direktor tvrtke Stella Croatica iz Klisa, Andrija Polić uručio je načelniku Jakovu Vetmi umjetnički rad – brončani odljevak kliške tvrđave.
Druženje je nastavljeno u zabavnom dijelu sjednice u kojem je nastupala glazbena grupa Flores Acoustic.
 
Skip to content