Svečano otvorena mrtvačnica na groblje sv. Kate u Klisu

Objavljeno: 23.04.2019.

Misnim slavljem na uskrsni ponedjeljak na groblju sv. Kate u Klisu svečano  je otvorena i blagoslovljena nova mrtvačnica. Misu je predvodio župnik don Miro Šestan, a svečanosti su svoj doprinos dali članovi zbora župne crkve UBDM iz Klisa i KGD Mosor iz Klis-Kose.
Uz prigodni govor načelnik Općine Klis Jakov Vetma  je simboličnim presjecanjem vrpce svečano otvorio ovaj vrlo vrijedan i značajan infrastrukturni objekat koji su Klišani željno iščekivali i napokon dočekali. U posljednjih pet godina izgrađeno je novih stotinu grobnica, uređen je stari dio groblja te je naposljetku završena i mrtvačnica s pripadajućim parkingom.

Za veliku podršku u ispunjenju ovog obimnog projekta uz velika nastojanja načelnika svakako treba spomenuti i predsjednika općinskog vijeća Josipa Didovića i njegov značajan angažman i nastojanja da se ovaj projekt kvalitetno privede kraju.
Treba naglasiti da su mještani Klisa nakon mnogo godina praznih obećanja dočekali završetak i otvorenje mrtvačnice na groblju sv. Kate u Klisu. Predizborni program i obećanje o izgradnji mrtvačnice kao civilizacijskoj potrebi, načelnik Vetma je ispunio te ostao vjerodostojan kao i u mnobrojnim obećanjima i realiziranim projektima do sada.

◀ Povratak


22.09.2019. u 20:39

18.4°C

Vjetar: N; 0; m/s
Tlak: 1019.4 hPa
Vlaga: 63 %
Oborine: 0.00 mm

Pljusak.com

Anketa

Najveći dio sredstava iz proračuna Općine Klis treba uložiti u:

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

Klis na društvenim mrežama

nacelnik.vetma_

Općinsko vijeće

Korisni linkovi

Službene internet stranice općine Klis, 2014.